Kungsängsenheten är de samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en skola (förskola, skola och fritidshem) med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt.

måndag 26 mars 2018

Äggknäckarturnering


Påskveckan är här! I 1B har en äggknäckarturnering ägt rum idag. Äggknäckarturneringsidén (säg det sju gånger) har jag fått från en gammal kollega som jobbade på en skola där alla klasser korade en vinnare som sedan fick träffa skolans alla andra vinnare i samlingssalen runt påsk i en stor final med publik. Kanske något för Bjärby nästa år? Game on resten av skolan. 1B är taggade.
Tävlingen går till så att alla deltagare får ett hårdkokt ägg att krigsmåla/pynta/göra personligt. När äggen sedan har torkat är det dags för turnering. Ett par möts och krockar sina ägg mot varandra. Ett ägg knäcks och det andra klarar sig i regel alltid. Det oskadda ägget möter en annan vinnare och så pågår turneringen tills man har en vinnare. Vinnaren i 1Bs stora äggknäckarturnering 2018 är Alicia! 💪💥💫

Klara för match.


Vinnarägget

/1B


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar