Kungsängsenheten är de samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en skola (förskola, skola och fritidshem) med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt.

fredag 9 mars 2018

Fritas veckobrev v.11

Hej!
Denna vecka började med ett fritaråd där barnen var med och diskuterade vad som är bra och dåligt på fritidshemmet, De får även vara delaktiga och ha ett inflytande i fritas planering av aktiviteter. Under måndagen spelades det även Bingo där matte tränades genom siffrornas betydelse. Under veckan har ettorna besökt lekpark och tvåorna gympasalen. I torsdags inledde vi nästa veckas tema Allemansrätten med en tipspromenad. Vi avslutade veckan med att utse Bjärbys vinnare av melodifestivalen. Vi röstade fram Liamoo med låten Last Breath som vinnare, vi får se om svenska folket tycker lika som vi.


Vi kommer att fortsätta att skapa konst av skräp nästa vecka också. Vi kommer att ha en Vernissage onsdagen den 21/3 då ni föräldrar kan se era barns fina alster av skräp. Vernissagen kommer att vara öppen under eftermiddagen när ni hämtar era barn.
Under nästa vecka kommer vi fördjupa oss i Allemansrätten.
Aktiviteter nästa vecka:
Måndag: Skogen F-klass (kl.14.45-16)
Tisdag: Skogen 2:or (kl.14.45-16)
Onsdag: Skogen 1:or (kl.14.45-16)
Torsdag: Skräpkonst
Fredag: Filmer om Allemansrätten

Lite snökonst med mellokänsla.

Några av frågorna i från tipspromenaden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar