Kungsängsenheten är de samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en skola (förskola, skola och fritidshem) med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt.

fredag 23 mars 2018

Fritas veckobrev v.13

Hej!
Våren är nu på väg, snön smälter och solen tittar fram och värmer under vissa stunder. Vi är på väg in i en period där det är mycket blött. Barnen behöver extra kläder här på skolan så de inte behöver gå med blöta och smutsiga kläder inomhus. Vi tycker att det fortfarande är för kallt att ta av sig jackan och därför påminner vi era barn dagligen om detta. Kan ni prata med era barn om vad som gäller för er familj.
Vi har nu en kvarglömd kläderhörna vid toaletterna vid storfrita. Här samlas de kläder som vi hittar längs med korridorerna.
Under den här veckan har vi arbetat mycket med olikheter och rättigheter genom Rocka Sockorna. Vi har även avslutat skräpkonsten med en väldigt lyckad vernissage. Påminn era barn att ta hem sina alster. Ettorna var under torsdagen i Rambodalshallen där de lekte b.la. "Den arga gubben". Den här veckan avslutas med några småfilmer om Vett och Etikett som är nästa veckas tema.


Aktiviteter nästa vecka F-2.
Måndag: Forumteater och Fritaråd
Tisdag: Idrottshallen för F-klass (kl.15-16) och Kostcirkeln
Onsdag: Filmer om Vett och Etikett
Torsdag: Påskpyssel
Fredag: Frita stängt


Trevlig Helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar