Kungsängsenheten är de samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en skola (förskola, skola och fritidshem) med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt.

fredag 25 maj 2018

Fritas veckobrev v.21

Hej!
Ett stort tack till er alla föräldrar som besökte Bjärby på öppet hus. Jätte roligt att ni var så många som ville ta del av och se  vår verksamhet. Ni ska vara stolta över era barn.
Under veckan har vi påbörjat ett arbete där eleverna ska träna på att vistas i trafiken på ett säkert sätt. Vi upplever att eleverna har svårt att gå på led i trafiken på ett säkert sätt och det händer saker längs med vägen, därför fördjupar vi oss lite extra i trafikvett nu och framöver. Tvåorna har haft genomgång/teori om trafiken medans F-1 har det under nästa vecka. I tisdags gick en grupp barn till Mirum Arena och spelade fotboll på konstgräset. Genom att gå till Mirum Arena så tränade vi på att gå i trafiken och även att orientera sig i närmiljön.
Fotboll på Mirum Arena

En karta över en säker trafikväg till skolan.

Nästa veckas aktiviteter

  • Trafik/teori åk F-1
  • Fritaråd
  • Skogen F-1 (torsdag kl. 15-16)
  • Besöka 3:ornas frita åk 2 (torsdag 15-16.30)

Trevlig helg


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar